Zaterdag 13 december Open Huis bij Rooi Harten (op bouwlocatie)

Wilt u ook in de mooiste binnentuin van Tilburg wonen, achter het missiehuis aan de Bredaseweg? Bezoek 13 december tussen 11:00 en 13:00 uur de bouwlocatie en zie met eigen ogen hoe prachtig u hier volgend jaar kunt wonen.

rooi harten2

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR

Na het grote succes van Fase I (nog slechts drie woningen beschikbaar) is ook de verkoop van Fase II gestart. En ook dat verloopt buitengewoon voorspoedig! Van de 17 woningen uit Fase II (met de bouwnummers 1.01 t/m 1.04 en 4.01 t/m 4.13) zijn er nog zeven beschikbaar en we lichten u de plannen 13 december graag toe!

Prachtige woningen waarvan de architectuur perfect aansluit op de bijzondere omgeving. Allemaal modern vormgegeven, maar met rustige en ingetogen architectuur, zodat zij de aandacht niet afleiden van het monumentale missiehuis. Naast de gemeenschappelijke kloostertuin beschikken alle woningen ook over een privétuin.

Rooi Harten 6 rh

TOPLOCATIE OP EEN VAN DE BIJZONDERSTE PLEKKEN VAN TILBURG

Niet alleen de ontwerpen van de woningen zijn aansprekend, maar zeker ook de locatie. De kloostertuin is een onverwacht sereen en groen gebied in de binnenstad van Tilburg. De tijd lijkt hier te hebben stilgestaan. Toch is de binnentuin van hartje Tilburg omgeven door alle gewenste stedelijke voorzieningen. Het stadscentrum van Tilburg met haar brede aanbod van winkel- en uitgaansgelegenheden. Theaters, poppodia en musea zijn alle eenvoudig te voet of met de fiets bereikbaar. Het NS station Tilburg ligt op fietsafstand en binnen vijf autominuten ligt de ontsluiting naar de A58.

Met diverse supermarkten nabij, zijn de boodschappen voor onverwachte visite snel gehaald. Kinderen bezoeken de basis- of middelbare scholen in de directe omgeving en sporten bij de nabijgelegen hockey-, zwem- of voetbalvereniging. Na schooltijd is het veilig spelen in de besloten kloostertuin, met het sleetje in de winter, in de zomer samen met vriendjes onder de grote beukenbomen. Kortom, het is heerlijk vertoeven in Rooi Harten, of het nu in de privacy van eigen tuin is, in de nabij gelegen binnenstad of gezellig met buren in de gezamenlijke kloostertuin.

Rooi Harten 13

MAATWERK MOGELIJK

Een fijne woning is als een goede jas, hij moet als gegoten zitten. Speciale wensen worden daarom in een vroege fase al met u besproken. Er zijn voor elk woningtype diverse indelingsvarianten uitgewerkt, welke verkrijgbaar zijn bij de makelaar. Meer of juist minder slaapkamers? Een andere afwerking of wijziging van woonkamer, keuken of badkamerindeling? Alles is bespreekbaar.

ligging rooi harten

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie? We lichten u de plannen met alle plezier toe! Op de bouwlocatie op 13 december tussen 11.00 en 13.00u of op afspraak op onze vestiging of bij u thuis. Informeer daarvoor 013 5 339 339, kom langs op onze vestiging aan de Bredaseweg 219-01 of kijk op http://www.rooiharten.nl.

Deze link biedt u alle inzichten over de beschikbaarheid van de woningen.

Plaats een reactie