Over Kin Makelaars

Sterk door service, daar wordt niet aan getoornd bij Kin. Dat is ook de reden dat u bij Kin geen krimpende personele bezetting zult zien of andere bezuinigingen die de dienstverlening richting de klant of opdrachtgever verminderen. De klant als uitgangspunt, dat is sinds de start in 1980 altijd het motto van Kin ERA Makelaars gebleven. Dat is ook de reden van ons blijvend succes, zo is onze overtuiging.

Door de oprechte interesse in de klant, de bereidheid om voor hen de handen uit de mouwen te steken, de pragmatische vakbekwaamheid, het continu analyseren en toepassen van de meest recente marktinformatie, en de servicegerichte aanpak, is Kin uitgegroeid tot één van de grotere vastgoedspecialisten in de regio Midden- en West-Brabant. Met zo’n 25 medewerkers en 4 vestigingen: in Breda, Dongen, Rijen en Tilburg.

Kin kent een brede discipline met betrekking tot vastgoed. Zij heeft niet alleen kennis van aan/verhuur en aan/verkoop van onroerend goed, jarenlange ervaring met de verkoop/verhuur van projectmatige woningbouwprojecten, kundige makelaars voor bedrijfsmatig vastgoed en beleggingstransacties, maar ook ruime expertise op het gebied van assurantiën en hypotheken

Door inzet van deskundig, gemotiveerd personeel en het gebruik van moderne marketingtools is een slagvaardige organisatie ontstaan die weet wat er speelt in de regio. Het uitgebreide netwerk van Kin biedt u de mogelijkheid om meerdere kanalen aan te boren bij het benaderen van doelgroepen.

Zie: http://www.kinmakelaars.nl

Plaats een reactie