In December start de bouw van Den Door – Gilze !

In december zal worden gestart met de bouw van de woningen op de locatie van Den Door! In oktober zal eerst worden begonnen met de sloop van het cafe, in december zal dan worden gestart met de bouw.

Een stukje nostalgie verdwijnt, maar er komt iets prachtigs voor terug: rijwoningen, tweekappers en een vrijstaand geschakelde woning die prachtig aansluiten op de huidige architectuur van Gilze.

Heeft u de plannen nog niet gezien? Bekijk ze op www.dendoor.nl! Buiten de fraaie architectuur valt het plan tevens op door haar royale opzet met mooie diepe tuinen. Bovendien staat uw auto veilig geparkeerd op het binnenterrein achter de woningen.

De chique rijwoningen aan de Aalstraat zijn beschikbaar vanaf € 189.000. Aan de Molenstraat worden 6 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaand geschakelde woning ontwikkeld. Prijzen van de twee-onder-een-kapwoningen variëren van € 279.000 tot € 315.000, de koopsom van de vrijstaande woning bedraagt € 349.500.

Meer informatie? Bel of mail de makelaars voor een afspraak of brochure!

U vindt tevens meer informatie over het project en de beschikbaarheid van de woningen op http://www.funda.nl/nieuwbouw/gilze/project-48088014-den-door/

ext-04_300dpi

ext-02_300dpi

ext-01_300dpi

Plaats een reactie