19 september Open Dag Annevillehof – Ulvenhout !

Natuur, rust, sfeer en het bruisende Breda gelegen op een steenworp afstand. Door haar uitstekende ligging, midden in Ulvenhout – met het complete winkelaanbod op loopafstand – is Annevillehof een prachtplek voor zowel de starter, doorstromer als de senior. De typische dorpse sfeer in combinatie met het sfeervolle Ginneken en het centrum van Breda in de directe nabijheid, maken dit de perfecte plek om te wonen!

Op vrijdag 19 september bent u tussen 16:00 en 18:00 van harte welkom op de locatie van Annevillehof om u extra te laten informeren door de makelaars!

Annevillehof biedt een grote variatie aan woningtypes. Het nieuwbouwproject omvat appartementen in verschillende prijsklassen, patiowoningen met het complete woonprogramma gelijkvloers, grote tweekappers met tuinen op het zuiden en een statige vrijstaande woning.

Ondanks de gevarieerdheid, vormen de verschillende woningen met hun kenmerkende architectuur een prachtig geheel binnen het sfeervolle Ulvenhout.

Wilt u meer weten? Kijk op http://www.annevillehof.nl, kom langs op de open dag van 19 september of maak een afspraak bij Kin ERA Makelaars Breda: 076 5 221 221.

annevillehof2

Plaats een reactie