13 september Open Huis Teun – Breda

Op zaterdag 13 september is het modelappartement van TEUN te bezichtigen. Zien we je dan op de 14e verdieping, zodat je een mooie indruk van de ruimte en het uitzicht krijgt dat de appartementen van TEUN bieden? We ontvangen je graag  tussen 11 en 13u op het Dr. Struyckenplein.

teun

TEUN is de naam van het nieuwe hoogtepunt van Breda, zowel letterlijk als figuurlijk. Het appartementengebouw met 14 verdiepingen is onderdeel van een grootschalige herstructurering van het Dr. Struyckenplein. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je alleen de straat maar over te steken. Hier vind je een winkelcentrum met onder andere twee supermarkten. De binnenstad van Breda is binnen 10 fietsminuten bereikbaar, de bushalte ligt voor de deur en ook het prachtige Mastbos ligt op een steenworp afstand.

Met 11 verschillende woontypes biedt TEUN qua woonruimte voor ieder wat wils. De woonoppervlaktes variëren tussen de 50 en 90m² exclusief de balkons van 6 tot 10m². Daarnaast heeft ieder appartement een eigen berging en een parkeerplaats, beide bevinden zich in de kelder. De appartementen zijn al beschikbaar v.a. € 224.000 v.o.n. Oplevering: eind 2014!

80% is reeds verkocht, maar er zijn nog appartementen beschikbaar. Meer weten? Kijk op http://www.teunbreda.nl ! Of bel met Kin: 076 5 221 221.

Plaats een reactie