Zaterdag 8 november Open Huis in Groeseind (Tilburg)!

Hoe het is om te wonen in Groeseind ervaar je pas echt als je de modelwoning aan de Bisschop van Bergaignestraat 4 bezoekt. Dit kan onder andere komende zaterdag (8 november). De modelwoning is dan van 11.00 tot 12.00u geopend en er is een makelaar aanwezig waar je je vragen aan kunt stellen.

Groeseind is volop in ontwikkeling en wordt prachtig. Niets voor niets is een van onze makelaars hier zelf gaan wonen. En het eindresultaat komt steeds dichterbij. Het Sint Pieterspark is inmiddels een volwaardig park, een zeer groot deel van de woningen is reeds gerealiseerd en het wijkgevoel begint echt al te leven. Met de bouw van Villament,  de verkoop van de laatste 13 parkwoningen (vanaf € 229.500,- vrij op naam) en de 16 woningen van Fase A & B (vanaf € 199.000,- vrij op naam) wordt een laatste stap gezet richting de afronding van de herstructurering van deze prachtig centraal gelegen wijk.

modelwoning groeseind

Wilt u meer weten over deze appartementen, loftwoningen en/of eengezinswoningen uit het plan? De makelaars staan u graag te woord op een van de open dagen of op afspraak! Informeer voor dat laatse op 013 5 339 339.

Plaats een reactie