Verkoop “Wonen in het Hart van Baarle-Nassau” gestart!

Wonen op loopafstand van alle centrumvoorzieningen van Baarle-Nassau, in een jaren 30 stijl, maar met alle comfort van nieuwbouw? Kom “wonen in het hart van Baarle Nassau”! Met de realisatie van de laatste 17 woningen zal ook het laatste ontbrekende puzzelstuk van deze prachtige nieuwe wijk in het centrum worden gelegd.

De woningen worden gerealiseerd op het voormalig scholenterrein van ‘Akkerwinde’ en de ‘Regenboog’; een perfecte locatie voor mooie, ruime woningen, op loopafstand van de centrumvoorzieningen van Baarle-Nassau.

Baarle-Nassau biedt u daarbij het beste van twee werelden en twee landen. Een dorp waar het heerlijk toeven is. Enerzijds een gezellige en levendige dorpskern met winkeltjes die ook op zondag geopend zijn, anderzijds de rust van het platteland met vele recreatiemogelijkheden. Met nu de mogelijkheid om van dit alles te genieten met het comfort van nieuwbouw!

U heeft daarbij in Fase II de keuze uit:

Starterswoningen
Ruime starterswoningen, geïnspireerd op de jaren dertig met een inhoud van 375 m3. Beschikbaar vanaf € 189.000 v.o.n. Bent u zelf zeer handig? U kunt de woning ook gedeeltelijk casco laten opleveren. Woningen zijn dan al beschikbaar vanaf € 174.500. Alle woningen beschikken over drie slaapkamers, een zolder die met een vaste trap te bereiken is en een achtertuin met berging. Er worden geen specifieke eisen gesteld aan de bewoners. U hoeft dus geen starter te zijn om om de woning te kunnen kopen, het betreft slechts een benaming.

Doorstroomwoningen
Zeer volledige, riante hoekwoningen met zeer ruime achtertuin en aan de voorzijde een sfeervolle en ruime erker. Qua inhoud varierend van 480 tot 505 m3. Beschikbaar vanaf € 308.500. Bent u zelf zeer handig? U kunt de woning ook gedeeltelijk casco laten opleveren. Woningen zijn dan beschikbaar vanaf € 290.500. Alle woningen beschikken over drie slaapkamers en een bijzonder ruime zolder die met een vaste trap te bereiken is.

In Fase I hebben we tevens nog een seniorenbungalow beschikbaar:

Seniorenbungalows
Wenst u alle voorzieningen op de begane grond? Ook dat is mogelijk! De bungalows bieden alle voorzieningen gelijkvloers en een riante achtertuin. Om ook uw bezoek de ruimte te bieden, vindt u op de eerste verdieping tevens twee slaapkamers. Ook zij zijn met drie slaapkamers bijzonder ruimte noemen.

Wilt u meer informatie of een van de woningen bezichtigen? Bel ons voor een afspraak of kijk hier.

Baarle Nassau

 

Plaats een reactie