27 september Open Dag Belcrum Bruis – Breda

In de hippe wijk Belcrum – op 5 minuten lopen van het nieuwe station van Breda en 10 minuten van de binnenstad – worden 28 nieuwe stadsappartementen gerealiseerd. Je bent zaterdag 27 september van harte welkom bij de Open Dag.

Binnenkort wordt gestart met de bouw van de appartementen gelegen op de grens van de opkomende wijk Belcrum en de toekomstige nieuwe wijk het Havenkwartier.

Loop eens een stukje door de Speelhuislaan, koop een broodje bij Smaak & Beleving of ga lunchen bij Gasterij Het Packhuys, je zult de gastvrijheid en gezelligheid in deze wijk beleven! Ook is er sinds kort een nieuwe sloepenhaven aan de overkant van de straat!

Maar ook de appartementen zelf voorzien in al je wensen. Alle met een balkon/loggia, een eigen parkeerplaats en een eigen berging. De appartementen variëren in woonoppervlak van ca. 59 tot 71m², de prijzen van € 152.000 tot € 169.500,- V.O.N. Inclusief luxe keuken en moderne badkamer.

Interesse in een van de 28 appartementen? Zaterdag 27 september is er van 11.00 tot 13.00u een open dag. Je bent dan van harte welkom aan de Teteringsedijk 97 te Breda.

Meer informatie vind je tevens op www.belcrumbruis.nl.

belcrum bruis

Plaats een reactie