27 augustus verkoopdag bij Belcrum Bruis (Breda) !

Zien we je woensdag 27 augustus bij de verkoopdag van Belcrum Bruis? Tussen 17 en 19u ben je van harte welkom aan de Teteringsedijk 97 te Breda! We lichten de plannen dan met alle plezier persoonlijk aan je toe.

Binnenkort wordt gestart met de bouw van de 28 appartementen gelegen op de grens van de opkomende wijk Belcrum en de toekomstige nieuwe wijk het Havenkwartier. In 5 minuten fiets je naar het station en binnen 10 minuten naar het gezellige centrum van Breda.

Loop eens een stukje door de Speelhuislaan, koop een broodje bij Smaak & Beleving of ga lunchen bij Gasterij Het Packhuys, je zult de gastvrijheid en gezelligheid in deze wijk beleven! Ook is er sinds kort een nieuwe sloepenhaven aan de overkant van de straat!

Maar ook de appartementen zelf voorzien in al je wensen. Alle met een balkon/loggia, een eigen parkeerplaats en een eigen berging. De appartementen variëren in woonoppervlak van ca. 59 tot 71m², de prijzen van € 152.000 tot € 169.500,- V.O.N. Inclusief luxe keuken en moderne badkamer.

Het complex ‘Belcrum Bruis’ sluit goed aan op de gewilde en sfeervolle woonomgeving, door de architect is een helder bouwblok gecreëerd met eigentijdse architectuur elementen. Tegelijkertijd ademt het gebouw een vriendelijke sfeer uit door het gebruik van een donkerbruinrode baksteen die met antracietkleurige voeg welke goed aansluit op de ‘30-er jaren woningen in de omgeving. Het gebouw straalt kwaliteit uit, ook in de keuze van de materialen.

Interesse in een van de 28 appartementen? om dan naar de verkoopdag op woensdag 27 augustus of informeer vooraf bij Kin ERA Makelaars Breda!

Meer informatie vind je tevens op www.belcrumbruis.nl.

Tot de 27e.

 

Ps. Mocht je 27 augustus niet in de gelegenheid zijn langs te komen, organiseren wij ook verkoopdagen op zaterdag 27 september: 11.00 – 13.00 uur en woensdag 29 oktober: 17.00 – 19.00 uur. Maar vooraf een afspraak inplannen op ons kantoor kan uiteraard ook!
BB_3

 

 

Plaats een reactie